Egyedi kötések

Mitől EGYEDI?

Attól, hogy Ön és mi együtt alkotunk!

(Néhány megkeresés megrendelőinktől....)

"Nagymama kerek évfordulós születésnapjára összegyűjtöttünk családi képeket, régi leveleket. Szeretnénk a kedvenc színébe beköttetni, valami kedves aranyszínű felirattal. A szerkesztéshez, igényes nyomtatáshoz is kérnénk segítséget!"

"Három gyermekünk első "ákom-bákom" rajzait, kiegészítve a róluk készült fényképekkel, néhány szülői intelemmel szeretnénk maradandóvá tenni. Ha lehet, a könyv borítóján legyen ez a családi fénykép!"

"A közelmúltban új bútorokkal rendeztük be a nappalit. Én ragaszkodom néhány régi folyóirathoz, amiket az elmúlt évtizedekben gyűjtöttem, de a feleségem nem engedi, hogy ezeket a "salátákat" az új könyvespolcra tegyem. Tudnának segíteni?"

"Szeretünk utazni, sok fényképet készítünk, de akkor az igazi, ha egy sorozat lenne belőle, akár valódi bőrkötésben, amit évtizedek múlva is jó érzéssel vehetünk kézbe. Nekünk ez fontos!"

"Valami különlegeset szeretnénk ajándékozni egyik legfontosabb üzletfelünknek. Arra gondoltunk, hogy a borítón dombornyomással legyen rajta a logónk, és a közepén egy festett üveg, vagy ilyesmi, legyen beépítve a táblába. Van olyan képzőművész partnerük, aki ezt elkészíti?"

Nagymama Albuma  Erdők könyve  Csipkéskúti ménes  Oklevél  étlap

És Önnek miben segíthetünk?